Newborn + Baby

 

Je baby verandert voortdurend, daarom is het zo belangrijk elk moment te koesteren. Met een reeks mooie foto's kan je achteraf deze momenten herbeleven.

 

Wat is de ideale leeftijd voor een babyfoto?

 

Elk moment is uniek en heeft zijn charme. 

* Een baby van 6 tot 10 dagen is op zijn puurst. Wanneer de baby slaapt kan je de baby allerlei poses laten aannemen.

* Vanaf 3 tot 4 weken is de baby al actiever en reageert hij/zij op licht en geluid. Soms lukt het al om het hoofdje op te tillen.

* De baby kan vanaf 6 weken al duidelijk zien. Hij volgt bewegingen, onderscheid speeltjes en knuffels.

* Vanaf 3 tot  5 maanden ontdekt de baby de omgeving. Hij / zijn kan rollen. Hun lichaamstaal is duidelijker waar te nemen, lacht, ... dit worden babyfoto's met emoties.

* De baby kan vanaf 10 maanden rechtzitten. Hij / zij gaat op ontdekkingstocht, alles wordt naar de mond gebracht. Dit worden de eerste actiefoto's.

 

Een babyreportage duurt langer of een gewone studioreportage. Het is belangrijk dat we samen de tijd nemen zodat de baby zich op zijn gemak voelt.  Er kan eventueel tijd gemaakt worden voor de voeding.

Plan best geen afspraken kort na de shoot aangezien deze kan uitlopen. Elke baby is verschillend, de ene baby heeft al meer tijd nodig dan de andere. Het is de bedoeling dat we op het einde van de sessie een reeks leuke foto's van je baby hebben.